Keurmerk

Wij staan voor veiligheid en kwaliteit

Veiligheid op de werkvloer is voor ons een prioriteit. Het doel van ons veiligheidsbeleid is onze werknemers gezond te houden en het aantal ongevallen naar een minimum te brengen.

VCU
Ons bureau is VCU gecertificeerd, wat een correct beleid aangaande veiligheid, gezondheid en milieu garandeert. Daarbij zorgen wij altijd dat medewerkers die bij u in dienst treden goed geïnformeerd zijn over de geldende regels en voorschriften aangaande veiligheid en mogelijke risico’s op de werkvloer.

Onze technische uitzendkrachten die te werk gesteld worden in de industrie of bouw beschikken standaard over de benodigde certificaten en diploma’s (zoals Basisveiligheid VCA en indien nodig vorkheftruckcertificaat).

NEN 4400-1
Werkgevers die uitzendkrachten willen inhuren doen er goed aan om te kiezen voor een gecertificeerd bureau. Ons bureau is gecertificeerd op basis van de NEN 4400-1 norm en staat ingeschreven in het Register Normering Arbeid (SNA). Dit certificaat toont aan dat onze (personeel)administratie op orde is, we op tijd voldoende loonheffing en/of omzetbelasting afdragen en dat onze medewerkers gerechtigd zijn om arbeid binnen Nederland te verrichten.

De Stichting Normering Arbeid (SNA) inspecteert hiervoor jaarlijks de specificaties voor de onderneming, administratie, personeeladministratie, loonadministratie en financiële administratie. Het doel van deze norm is om u als inlener beter te beschermen tegen fraude en illegaliteit.

Meer informatie over de Stichting Normering Arbeid kunt u vinden op: www.normeringarbeid.nl

Erkenningsnummer voor werken in België (Vlaams gewest).

https://www.werk.be/online-diensten/bureaus-private-arbeidsbemiddeling/erkenning-van-uitzendbureaus/lijsten-erkende-bureaus

 

Downloads

Vacatures

Bekijk alle vacatures